Semak Tarikh Luput Lesen Memandu

May 20th, 2009 by lesenmemandu.com

lesen-h

Langkah-langkah untuk semak tarikh luput lesen memandu:

1) Masukkan no kad pengenalan dan klik ‘semak’.

<KLIK UNTUK SEMAK>

Pertukaran Lesen Memandu Asing kepada Lesen Memandu Malaysia
Had umur lesen memandu 2013
Tarikh lahir sebagai tarikh luput lesen memandu
Gambar Spyshot Proton Preve Hatchback? Apa Kata Anda?
Promosi Lesen Memandu Murah – Harga Terkini
Promosi Lesen Memandu Sempena Cuti Sekolah
Pakej Lesen Memandu
Prosedur Untuk Mendapatkan Lesen Memandu
Kelayakan Umur lesen memandu
Promosi Terhebat Hampir Tamat! Cepat!
Promosi Terhebat Lesen Memandu Kelas B2 dan D!
TOYOTA VIOS VS HONDA CITY – Pendapat anda?
Download e-book KPP Percuma
Review Proton Saga BLM
10 Tips Membeli Kereta Terpakai
Tips How To Drive Manual Car
Semak Keputusan Ujian Komputer Online
Perbaharui Lesen Memandu Online
Semak Tarikh Luput Lesen Memandu
Hubungi Kami
Senarai Harga Lesen Memandu

5 Responses to “Semak Tarikh Luput Lesen Memandu”

  1. Nomala binti Abu Bakar says:

    Lesen Memandu saya telah hilang, tapi slip pembaharuan lesen ada. Bagaimana nak memperbaharui lesen memandu saya?

  2. “Lesen Memandu saya telah hilang, tapi slip pembaharuan lesen ada. Bagaimana nak memperbaharui lesen memandu saya?”

    kena check dengan JPJ ni Nomala hehe.

  3. blok 38 blok 8 tkt2 ptu 3
    tmn damai indah dato musa
    kota samarahan
    93400
    sarawak

  4. mithiran says:

    lesem memandu p kereta saya telah dicuri pada thn 2007, tarik tamat p pada thn 2008…. report polis semua saya ade, boleh saya renew lesen saya balik skrng??? saya tidak dpt renew sbb telah dtng ke kl untk belajar, kat sini tak tahu jalan

  5. sy rizal.sy nak tanya.2 th lepas sy pernah nak hidup kan lesen sy.sy pergi ke jpj .org yg bertugas di situ beritahu sy yg lesen sy telah di hidup kan.2 th telah belalu.baru2 ni sy nak hidup kan lesen di pejabat pos sama gugak.sebelum ni sy pernah hilang lesen sy.sy tak pegi repot.dan baru2 ni sy dapat pangilan dari u mobile mengatakan saya telah mgunakan taliyan tu.tapi sy takpernah juna taliyan tu.tapi sy dah buat repot.sy takut ada orang duplicate lesen sy. tlg la sy. sy tak tahu nak buat mcm mana.kalau blh lesen sy tu sy sorang je boleh hidup kan.

Leave a Reply